• FunFair Market

    Company FunFair

FunFair Market op 't Hooghe Landt

04-06-2019, 17:49 | Lezersnieuws | Rianne

Op vrijdag 14 juni wordt op ’t Hooghe Landt een spetterend festival georganiseerd: de FunFair Market! Voor jong en oud zal hier van alles te beleven zijn; van muziek & entertainment, tot (zelfgemaakte) producten, diensten en etenswaren. Zo zijn er naast lekkere hapjes en drankjes ook allerlei kraampjes waar je bijvoorbeeld bloemen, meubels en sieraden kunt kopen, je nagels kunt laten doen, een goochelshow kunt bekijken of aan een loterij mee kunt doen. Het bijzondere aan de markt is dat alle bedrijfjes door leerlingen worden gerund.

Het project
De FunFair Market is onderdeel van Company FunFair; een tweedaags, onderwijsproject over ondernemerschap. Doel van Company FunFair is leerlingen op een leuke en interactieve manier te laten ervaren wat er allemaal komt kijken bij ondernemen. Via allerlei interactieve opdrachten kunnen punten worden gescoord, die de plaats op de ranglijst bepalen. Een team enthousiaste studenten begeleidt de leerlingen in de klassen. 

 

De markt

Om ervoor te zorgen dat de FunFair Market een succes wordt, is het belangrijk dat er voldoende klanten zijn waaraan de leerlingen hun producten of diensten kunnen aanbieden. We roepen dan ook iedereen op om op vrijdag 14 juni naar de markt te komen op de Trompetstraat 1! Het evenement begint om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur! Op de markt kan met muntjes worden betaald, welke met pinpas en contant geld te koop zijn. De opbrengst van de markt komt ten goede aan microkredietprojecten in ontwikkelingslanden.