• BAN spelers in actie op het Recreanten Team MIx Toernooi

    H. Wiltschut (BAN)

Geslaagd Mix Recreanten Badminton toernooi voor BAN spelers

17-10-2016, 07:31 | Lezersnieuws | H. Wiltschut (BAN)

De twee teams recreatieve badmintonspelers van BAN (Badminton Amersfoort Noord) kwamen zondag 16 oktober zeer tevreden terug uit Almere na hun deelname aan de zevende editie van het Mix Recreanten Team Toernooi. Op dit goed georganiseerde en met 36 teams bijzonder sterk bezette toernooi wisten de twee BAN team menige wedstrijd succesvol te beëindigen. Voor deze gelegenheid speelde BAN de wedstrijden met steeds wisselende combinaties van spelers. De BAN deelnemers hadden het daardoor soms zeer moeilijk tegen de deelnemers van andere verenigingen met hun enorme dosis wedstrijdervaring. De Amersfoortse deelnemers lieten zich hierdoor echter niet uit het veld slaan en speelden verbeten voor elk punt.

De BAN ploeg viel bij dit toernooi met haar teams niet alleen op door felrode clubshirts, maar vooral door de grote onderlinge betrokkenheid, sportiviteit en de inzet van de recreanten.

Na de wedstrijden konden alle toernooideelnemers aan het einde van de middag kijken naar de finales van de Yonex Open Dutch Badminton en daar internationale badminton topspelers aan het werk zien. Deze spannende wedstrijden leverden de BAN-spelers veel leerzame inspiratie op voor volgende toernooien.