• BAN junioren in actie

    H. Wiltschut (BAN)

Gratis badminton proefles

10-09-2017, 12:10 | Lezersnieuws | H. Wiltschut

Badmintonvereniging BAN organiseert drie gratis badminton proeflessen: twee voor de jeugd en een voor volwassenen. In de Nationale Sportweek wordt deze kennismaking met badminton voor jeugd van 6 tot 9 jaar gehouden op woensdag 13 september van 16.30 tot 17.30 uur in Sporthal de ICOON in Vathorst. De andere proefles voor de jeugd is op zaterdag 16 september van 09.00 tot 10.00 uur in Sportzaal de Bieshaar in Hoogland.

Volwassenen zijn welkom op woensdag 13 september vanaf 20.00 uur in de Icoon. Deelnemers nemen zelf sportschoenen en sportkleding mee. BAN zorgt voor de leenrackets. Vooraf inschrijven via proefles@banbadminton.nl onder vermelding van naam, leeftijd en woensdag of zaterdag.

De gediplomeerde BAN trainer en de begeleiders staan garant voor een leuk, leerzaam en afwisselend spelaanbod. De nieuwkomers oefenen verschillende soorten slagen en er is gelegenheid voor onderlinge wedstrijdjes om de vaardigheden te oefenen. Alle gastspelers ontvangen na afloop een leuk BAN-badminton presentje.

De deelnemers kunnen na deze kennismakingsles aan drie gratis vervolglessen meedoen, voordat zij besluiten over hun lidmaatschap. Meer informatie op de website www.banbadminton.nl