• Atma Instituut

    Atma Instituut

Gratis introductiedag bij het Atma Instituut

18-06-2019, 14:04 | Lezersnieuws | Vincent

Zondag 23 juni kun je bij het Atma instituut tijdens een open dag kennis maken met het totale aanbod aan opleidingen dat wordt geboden op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling: Coaching Basics, Life Coaching, VitaliteitsCoaching, KinderCoaching, Lichaamsgerichte Coaching, Trauma Coaching en Traumatherapie.

Geïnteresseerden kunnen op deze dag de sfeer proeven en een indruk krijgen van de opleidingen die worden gegeven aan het Atma Instituut. Niet alleen krijgt iedereen uitgebreid voorlichting en informatie, je kunt ook ervaren hoe een les bij Atma verloopt door middel van twee interactieve workshops van de docenten.. Atma Instituut viert in augustus het 30-jarig bestaan en werkt samen met een groot aantal specialisten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

De open dag begint om 09.30 uur met een inloop, waarna vanaf 10.00 uur een algemene inleiding wordt gehouden, gevolgd door een tweetal workshops. Tijdens de pauze en na afloop van de tweede workshop volgt de mogelijkheid tot een vrijblijvend intakegesprek. Wanneer je je binnen twee weken na de introductiedag inschrijft ontvang je tevens een korting op de opleiding.

Atma Instituut is gevestigd aan de Zuidsingel 1 in Amersfoort. De toegang is gratis, maar van te voren aanmelden is wel verplicht: https://www.atma.nl/introductiedagen/. Wie 23 juni is verhinderd, krijgt een nieuwe kans op zondag 1 september of vrijdag 4 oktober. Voor die dagen kun je je ook al aanmelden via de site.