• werknemers dierenpark

  DierenPark Amersfoort
 • werknemers dierenpark

  DierenPark Amersfoort
 • tijger

  DierenPark Amersfoort
 • beer

  DierenPark Amersfoort

Gratis naar DierenPark Amersfoort voor wie bijbaan zoekt

19-03-2019, 10:34 | Lezersnieuws | Kevin

DierenPark Amersfoort organiseert op vrijdag 29 maart een open avond om mensen te laten ontdekken of werken in de dierentuin iets voor hen is. “Wie wil mag gratis een avondje naar de dierentuin en wie weet ga je met een leuke bijbaan naar huis”, vertelt HR-adviseur Esther Oskam. “Het hoogseizoen staat voor de deur en wij kunnen extra handen zeker gebruiken.”

 

Tijdens de avond kunnen geïnteresseerden kennismaken met werken in de Amersfoortse dierentuin. “Wie denkt aan werken in de dierentuin, denkt al snel dat er alleen dierverzorgers rondlopen. Maar wij hebben elke dag mensen nodig voor de horeca, de entree, de winkeltjes en het schoonhouden van het park”, legt Esther uit. “Wij verwachten komende maanden veel bezoekers en willen iedereen daarom enthousiast maken voor een bijzondere bijbaan tussen de dieren.”

 

De open avond heeft een laagdrempelige insteek. “Van ramen zemen bij de tijgers tot stroopwafels bakken naast de beer, van solliciteren op grote hoogte tot een spel in de carrousel: wie langskomt staat een hoop leuke opdrachten te wachten tussen de dieren”, legt Esther uit. “Wie wil kan meteen die avond nog solliciteren via een speeddate, maar gewoon met je vrienden meekomen kan natuurlijk ook.” De open avond vindt plaats op vrijdag 29 maart vanaf 17.30 uur in DierenPark Amersfoort. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via WhatsApp.