• ontwikkeladvies 45-plussers

    Loopbaanprofessional Melissa Albers

Gratis ontwikkeladvies 45-plussers

11-01-2018, 15:11 | Lezersnieuws | Melissa Albers

Voor werkenden van 45 jaar en ouder, die actief zijn in o.a. detailhandel, logistiek of administratie/secretariaat is er sinds kort een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Hiermee kunnen zij bij een erkend loopbaanadviseur een gratis ontwikkeltraject volgen en zo een plan voor de toekomst maken.

Het doel van het ontwikkeladvies is dat jij als 45 plusser wordt gestimuleerd om de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop jij invulling geeft aan de rest van jouw carrière. Veel werkenden stellen zichzelf vragen als : hoe zal mijn werk er over 10 jaar uitzien? Kan ik dit werk wel tot mijn AOW volhouden? Als dit werk verdwijnt, wat zijn dan mijn mogelijkheden? Vragen waarop je middels het ontwikkeladvies antwoord kunt krijgen. Het traject bestaat uit 4 gesprekken van 1,5 uur. Wil jij werk maken van jouw toekomst en ben je (minimaal 12 uur per week) werkzaam in één van genoemde beroepsgroepen en 45 jaar of ouder?

stuur dan een berichtje naar info@jobinbeweging.nl. Ik vertel je dan graag of ik ook voor jou van waarde kan zijn.

P.S. De regeling is ook geldig voor ZZP-ers. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Melissa Albers van Job in beweging, www.jobinbeweging.nl