Grote financiële dienstverlener verhuist kantoren naar Amersfoort

20-11-2017, 16:01 | Lezersnieuws | Gea Buijs

Vesting Finance, een grote dienstverlener binnen de financiële wereld, verhuist binnenkort haar kantoren naar Amersfoort. Op 27 november verhuizen de medewerkers van kantoor Hilversum naar het pand aan de Van Asch van Wijckstraat in Amersfoort. In de maanden daarna volgen ook de medewerkers van de kantoren in Amsterdam, Almere, Heereveen en Utrecht naar Amersfoort. Per april 2018 zullen alle 650 medewerkers in Amersfoort werkzaam zijn.

Het pand in Amersfoort is gekozen vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid vanaf het station. Vesting Finance is onderdeel van het Britse Arrow Global en marktleider op het gebied van Financial Servicing. Het bedrijf koopt en behandelt portefeuilles van o.a. banken, verzekeraars, pensioenfondsen, creditcardmaatschappijen, energiemaatschappijen en telecombedrijven. De totale waarde van de dossiers die Vesting Finance beheert, bedraagt ongeveer 3,7 miljard euro.

Vesting Finance is specialist in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. De 650 professionals worden bijgestaan door flexibele IT-systemen en ondersteunen klanten in alle fasen van het proces, van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat Vesting Finance een succesvolle en efficiënte Fintech organisatie is. De organisatie verwacht haar groei in Amersfoort in de komende jaren verder voort te zetten.