• sponsors en leden GymXL

    GymXL
  • sponsors en leden GymXL

    GymXL

GymXL in een nieuw jasje

11-10-2017, 20:40 | Lezersnieuws | M.J. Kaitjily

GymXL Amersfoort deed alweer een jaar geleden haar intrede in de gloednieuwe turnhal aan de Schiermonnikooghof in Vathorst. De nieuwe hal is fris en nodigt jong en oud uit om te bewegen, het ledenaantal is dan ook flink gestegen het afgelopen jaar. De selectie-wedstrijdgroepen en trainers van GymXL zijn ook in het nieuw gestoken. Twee enthousiaste sponsors hebben dit mogelijk gemaakt. Joost Zijlstra van Zijlstra ERA Makelaardij en Sies Rotgans van Makronyl B.V. (producent/installateur apparatenbouw uit kunststof)

Joost Zijlstra woont sinds 2003 in Vathorst en heeft zijn werkgebied in de gemeenten Nijkerk en Amersfoort Vathorst. Joost is trotse vader van Sanne Zijlstra die als turnster afgelopen seizoen aan de Oranje Jong Talenten Selectie is toegevoegd. Sies Rotgans van Makronyl is trotse sponsor en ouder van één van de jongens die afgelopen seizoen nog Nederlands kampioen op het onderdeel rekstok werd in de 1e divisie.

GymXL dankt beide bedrijven voor hun betrokkenheid en enthousiasme voor onze vereniging. Wilt u meer weten over deze twee bedrijven, kijk dan op www.zijlstraeramakelaardij.nl en www.makronyl.nl