Haal zuid-Amerika in huis!

18-05-2017, 11:41 | Lezersnieuws | YFU Nederland

Haal Zuid-Amerika in huis!

Vinkeveen, 18 mei 2017 - Half augustus komen 65 studenten - tussen de 15 en 18 jaar - naar Nederland om hier een jaar of semester naar school te gaan en de Nederlandse cultuur te leren kennen. Twaalf van hen komen uit Zuid-Amerika: Brazilië, Argentinië, Mexico, Chili of Venezuela. Voor een groot deel van hen zoekt YFU nog gastgezinnen.

Het in huis nemen van een uitwisselingsstudent is een bijzondere ervaring voor de hele familie. Het dagelijks leven van uw gezin is namelijk buitengewoon interessant voor een uitwisselingsstudent. Als YFU-gastgezin deelt u uw verhaal, tradities en gebruiken, terwijl u leert over de Zuid-Amerikaanse cultuur.

'I am a boy who always smiles' - Diego (17) uit Chili

-----

YFU Nederland is sinds 1958 (bijna 60 jaar) dé organisatie waarmee jongeren een unieke ervaring meemaken door enkele maanden tot 1 jaar in het buitenland door te brengen. YFU staat voor Youth For Understanding; door een cultuur van binnenuit te ervaren, begrijp je deze en andere culturen beter.

YFU-gastgezinnen:

zijn verrassend divers: jongere stellen, oudere stellen, met of zonder kinderen en alleenstaanden;

kiezen op basis van interesses en hobby's zelf welk gastkind zij verwelkomen;

ontdekken vanuit eigen huis een nieuwe cultuur;

krijgen een andere kijk op de wereld, kostbare herinneringen en een nieuw familielid voor het leven;

verwelkomen het gastkind in huis vanuit de oprechte interesse in hem/haar, zonder financiële vergoeding.

Leer ook vanuit eigen huis een andere cultuur kennen. Kijk voor meer info op www.yfu.nl of e-mail nienke.langendijk@yfu.nl.