• In het midden met certificaat Serhat, Tahsin en Luciëlle. Naast het de jury en links Joly, reservedeelnemer van het team van Het Element

    Loes van Schellen

Het Element kampioen provincie Utrecht

17-02-2018, 10:50 | Lezersnieuws | Coby Kruithof- van Remmerden

Het Element, locatie Hooglandseweg is een vmbo-school in Amersfoort. Afgelopen donderdag heeft de school, met de afdeling Zorg en Welzijn meegedaan aan de Skills Talents . Skills Talents zijn teamvakwedstrijden voor het vmbo. Tijdens een voorronde op de eigen school volgt het provinciaal kampioenschap. In deze wedstrijd strijden de deelnemers in teams van drie leerlingen om in verschillende wedstrijdrichtingen de beste te worden van provincie Utrecht.

Voor Het Element deden Tahsin, Serhat en Luciëlle uit klas Z3.2 mee. Gespannen en geconcentreerd hebben ze samengewerkt, een planning gemaakt, nagels gelakt, een brief geschreven, aandacht aan patiënt gegeven enz. Na deze opdrachten had de jury een uur nodig om alle punten te tellen van de deelnemende scholen. Eindelijk kwam het verlossende woord en werd Het Element met Tahsin, Serhat en Luciëlle kampioen van de provincie Utrecht.

Nu op naar de landelijke finale op 15 maart in de IJsselhallen in Zwolle!.