• Carla en Jelle zijn klaar voor de Outdoor Bootcamp

    Chris Huygens

Het Outdoor Sportseizoen gaat beginnen.

12-04-2016, 20:41 | Lezersnieuws | Huygens

De dagen worden steeds langer en de behoefte om lekker naar buiten te gaan neemt toe. Fitness House verlegt zijn activiteiten, vanaf volgende week, deels naar buiten en start met nieuwe Outdoor Bootcamp lessen in de natuur van Amersfoort-Noord. Tijdens het Bootcampen maak je gebruik van alles wat op je pad komt, bijvoorbeeld push-ups op een bankje of het beklimmen van een heuveltje. Deze nieuwste outdoor lessen zijn groepstrainingen voor zowel vrouwen als mannen op alle niveaus. Of je nu een fanatieke sporter bent of net wil beginnen met een sportievere levensstijl, Bootcamp is voor iedereen. Wanneer de één dertig sit-ups doet, doet de ander er gewoon tien. Op die manier train je met plezier, samen in een groep en toch op je eigen niveau. De les zal vooral leuk zijn maar zeer zeker ook heel functioneel en gericht op kracht en conditie waardoor je je snel meer ontspannen en fitter gaat voelen. De nieuwe lessen starten op zaterdag 16 april en dinsdag 19 april. Op zaterdag is de Bootcamp om 10.30 uur en op dinsdag om 18.45 uur. De start van de les is gewoon bij Fitness House Nieuwland en vanaf daar zal je de Noord-Amersfoortse natuur in trekken voor de Bootcamp, vergezeld door instructeurs Jelle Mulder en Carla van der Veer.

Sporten wordt steeds meer een onderdeel van onze gezonde levensstijl en daarnaast willen we ook nog eens flexibel zijn met het inplannen van deze bezigheid. Gelukkig is daar alle ruimte voor bij deze sportschool. Het grote voordeel bij Outdoor Bootcampen bij Fitness House is de vrije keus om ook Indoor te komen sporten en gebruik te maken van alle faciliteiten (inclusief Squash) die deze sportschool biedt. Dus 'Bootcampen Outdoor' afwisselen met bijvoorbeeld een 'Power-Yoga les Indoor' of na de les nog even de sauna in, is geen probleem!

Ben je benieuwd naar de Bootcamp les? Je kan meedoen op zaterdag 16 of dinsdag 19 april aanstaande, want een proefles is gratis!

Voor meer informatie/opgeven voor de les kan je even binnenlopen bij Fitness House aan de Maanlander 9a (ingang zijde aan de Kosmonaut), via mail: info@fitnesshouse.nl en bellen naar: 033-4564444.