Het Work Experience Center is genomineerd voor de innovatieprijs 2016

29-04-2016, 15:01 | Lezersnieuws | Volkan Ozturk

ROC Midden Nederland organiseert jaarlijks de Innovatieprijs om de vele onderwijsontwikkelingen, initiatieven op het gebied van ondernemerschap, en innovaties binnen de organisatie zichtbaar te maken en te delen met de binnen- en buitenwereld. Co-creatie staat centraal in ons onderwijs en komt nadrukkelijk terug in projecten.

Het Work Experience Center (WEC) is het leerwerkbedrijf van Business & Administration College in Amersfoort. Het WEC koppelt het bedrijfsleven op een duurzame manier aan studenten van onze opleidingen. Het WEC wordt ondersteund en begeleid door het bedrijf The Final Touch om opdrachten uit het bedrijfsleven binnen te halen. De oprichter van The Final Touch, Sjoerd Mampaey, was ooit zelf mbo-student.

Vier verschillende projecten - waaronder WEC - gaan tussen 25 april en 30 mei de strijd aan om zich winnaar te mogen noemen van de Innovatieprijs 2016 ROC Midden Nederland. De projecten zijn alle vier in co-creatie ontwikkeld met externe partners en kenmerken zich op het gebied van onderwijsontwikkeling, ondernemerschap en natuurlijk innovatie.

Stemmen op het WEC en ons promotiefilmpje bekijken kan via de website:

https://www.rocmn.nl/innovatieprijs-2016

website The Final Touch: www.thefinaltouch.nu