Indebuurt033 opent Informatiepunt in de Hoeksteen in Schothorst

14-02-2019, 12:24 | Lezersnieuws | Indebuurt033

Op 6 maart as. opent Indebuurt033 een Informatiepunt in de Hoeksteen, achter winkelcentrum Schothorst. Het Informatiepunt is een centraal punt in de wijk voor inwoners uit Schothorst voor informatie, advies, ondersteuning en ideeën voor de buurt. 

Bij het Informatiepunt kunnen inwoners terecht met vragen, ideeën, wensen of zorgen, o.a. op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, geld en recht, opvoeden, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Tevens kunnen inwoners informatie krijgen over trainingen, bijeenkomsten en ontmoetingsactiviteiten in de wijk en subsidie voor bewonersinitiatief. 

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 staan een maatschappelijk dienstverlener of een sociaal juridisch dienstverlener en een vrijwilliger klaar voor inwoners om vragen te beantwoorden, hen waar nodig te ondersteunen en om mensen met elkaar in contact te brengen.   

In Amersfoort zijn, verspreid over de stad, meerdere Informatiewinkels en -punten geopend, waar inwoners dagelijks met vragen terecht kunnen. Voor een overzicht van locaties, openingstijden en contactgegevens, kijk op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.