Jakkes daar is die Sint weer

18-11-2017, 13:10 | Lezersnieuws | Zwarte Piet

HIJ KOMT HIJ KOMT, was de titel van de npo uitzending. Was er al discussie inzake de zwarte Piet, Kan het nog veel erger door de pedofiele oude man te laten komen…

Mocht je vroeger niet meegaan met de meneer met de snoepjes, zit je nu op schoot bij een oude man in een jurk.

Hiermee is dan ook gelijk de transgender mooi meegenomen in de discussie. De zwarte piet die aan slavernij doet denken en zijn roede altijd in de hand heeft, mag nu de slavernij omkeren en kindjes straffen die stout zijn geweest.

In feite is het super inconsequent als onze Koning Willem Alexander op eigen kosten de zwarte pietenroet laat wegpoetsen op eigen kosten, maar dat wij Sinterklas nog handhaven

En Sinterklaasje bonne bonne bonne, gooi wat in mijn lege lege tonne, is een bijstandslied waar ook ouders die onzichtbaar op het minimum zitten de zorgen weer voelen om hun kind mee te kunnen laten doen met surprises op school en erger nog, eentje maken voor een ander kind. Daar sta je dan met je leuk ingepakte sinaasappel.

Heerlijk die speciale feestdagen, waarin men weer in zak en as zit en de kat in de zak vindt, Waar overvloed kansen weer zo lekker in de kiem gesMOORd worden en de programmering nog een stukje langer in stand houdt.

Ik geef de Sint nog hooguit 10 jaar. Dan zal hij in Turkije moeten blijven (komt helemaal niet uit Spanje) omdat hier de grenzen dicht gaan. En we ook niet meer willen dat iemand alle eer naar zich toehaalt maar geen cent uitgeeft aan de kindjes omdat dat op onze Nederlandse kosten komt. De echte gulle gevers staan net zo in de schaduw als de zwarte piet zelf, een schaduw figuur met een zak over het hoofd.

In Sint Nicolaas zijn alle controversen ondergebracht van pedofiel, transgender, foute toerist, mooi weer speler (met de zogenaamde Spaanse Zon), belasting ontduiker, koloniaal heerser, voor God speler op kosten van anderen en wat doen wij? Wij vereren hierin onze eigen koloniale achtergrond, the God Glass Ceiling, het glazen plafond bewustzijn dat nooit verder komt dan straf en beloning.

Wat een goede hulp voor gefrustreerde ouders die hun macht uitspelen om hun koters onder de plak chocola te houden.

Las ik tals artikel in de Stad Amersfoort, dat Sint een spirituele Kruising is tussen Wodam en Christus. Zucht. Die Arme christus wordt overal bijgesleept en is zelf Kind van de Rekening. Richt een minima kadootjes bank op.Dat is de Geest van Overvloed delen!