• Harrie & Eva

    Lesley Pols

Jon van Eerd komt naar Flint met theatershow ‘Harrie & Eva’

22-03-2018, 16:19 | Lezersnieuws | Flint

Op Goede Vrijdag is Jon van Eerd terug in Flint met zijn theatershow ‘Harrie & Eva – Een paradijselijke komedie’. Van Eerd kruipt tijdens deze voorstelling in de rol van zijn bekende typetje ‘Harrie Vermeulen’. 30 maart is deze voorstelling te zien in Flint.

Harrie Vermeulen, het bekende typetje van Jon van Eerd, is terug met een hilarische komedie. Uitbundig en razend als vanouds en steeds maar weer de verkeerde beslissingen nemend, maakt Harrie er – te midden van dartelende vlinders, felgekleurde bloemen en kabbelende watervalletjes – weer een kolossale puinhoop van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, wat zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.

Het Theaterparadijs noemt de voorstelling ‘Harrie & Eva’: “een vermakelijke komedie vol misverstanden en absurde situaties die met alles bij elkaar gegarandeerd zorgen voor een heerlijke avond uit”. Jon van Eerd krijgt voor zijn voorstelling vier sterren van het platform: “Van Eerd weet wederom als Harrie Vermeulen meer dan te vermaken. Hij zorgt voor bulderend gelach met zijn dwaze dansjes, sulligheid en zijn mimiek”.

Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl.