• Team TTE

    lisette de jager

Jonge taekwondoka's Theo Meijer Sport/TTE verrassend op Keumgang Open in Diest

20-01-2019, 21:36 | Lezersnieuws | Gea

Jonge taekwondoka's TMS/TTE verrassend op Keumgang Open in Diest.

Afgelopen weekend hebben Jesse van Vulpen, Ninthe Roozendaal,  Fehed Mazin Al Saied, Basya Melcherts, Sammy Stoové, Milan Molle,  Ryer van Erkelens,  Sienna de Jager, Britt Huber, allen Theo Meijer Sport en Davy Borst en Amy Mink voor TTE uit in Diest (België)

Ninthe is een van onze nieuwe strijders. Zij heeft nog geen ervaring en stond toch in België om een internationaal toernooi te draaien.  Haar 1e partij tegen België begon niet zoals verwacht en heeft Ninthe helaas op moeten geven. 

Fehed is ook een nieuwe strijder. Hij wint zijn 1e partij tegen België met point gap.  Zijn kwartfinale was ook tegen België.  Fehed kwam tot 2 maal toe heel erg goed terug.. Hij verliest de kwartfinale en valt net buiten de prijzen.

De 3e nieuwe strijder is Basya. Omdat er niemand in haar gewichtsklasse stond werd ze omhoog gepouled. Ze begon haar halve finale tegen België.  Haar tegenstander was wat langer.  Basya ging er vol in, niet bang en behaald brons.

Sammy is de 4e nieuwe strijder. Ze begint de kwartfinale tegen België. Haar tegenstander heeft meer ervaring.  Sammy heeft goed gevochten maar kwam te kort voor een overwinning.  Ze valt net buiten de prijzen.

Milan wint van Luxemburg en Duitsland. In de finale tegen België overheerste Milan, speelde goed en wint met ruime voorsprong.  (23-8) Milan wint goud

Jesse wint van Tsjechië en België. In de finale stond Jesse tegen een Belg, die afgelopen EK in de -37 Europees Kampioen cadetten was geworden. Jesse behaald een zilveren medaille.

Sienna is onze 5e nieuwe strijder. Ze wint van België. In de kwartfinale tegen België moest deze via Golden Point beslist worden. In de halve finale tegen België heeft Sienna alles gegeven maar kwam net te kort.  Ze wint haar 1e bronzen medaille. 

Britt begon haar wedstrijd tegen België.  Vandaag had ze een ongelukkige loting. Haar tegenstander maakte gebruik van de onervarenheid en hierdoor viel Britt net buiten de prijzen.

Davy vocht zijn 1e cadetten toernooi. Hij begon tegen België.  Vanaf het begin ging het moeizaam. Nog veel te leren maar dat komt ongetwijfeld goed. 

Amy wint van België en Duitsland.  In de finale tegen Duitsland wist Amy zich in de laatste ronde te herpakken en wint zij haar gouden medaille. 

Met 2x goud, 1x zilver en 2x brons kijken we terug op een mooi toernooi.