• Smoker

    Peter Putters.

Kampvuurconcert in Flint - Een groot succes!

08-06-2017, 11:20 | Lezersnieuws | Flint

Op vrijdag 2 juni was het kampvuurconcert op de binnenplaats in Flint. Tijdens dit kampvuurconcert mét barbecue maakte de bezoeker kennis met de crème de la crème van lokaal muzikaal talent. Meer dan 100 mensen waren op de gezellige binnenplaats om te genieten van het warme weer, lekker eten en goede muziek van lokale singer-songwriters. Bezoekers waren meer dan enthousiast.

Het concert was een groot succes. Om 18.30 uur stonden de eerste bezoekers al op de binnenplaats en werd de barbecue aangestoken. Flintburgers, pulled pork, zalmforel en gambaspiesjes werden bereid op de barbecuesmoker van TREK theaterkeuken & café.

Tijdens de avond kreeg het personeel van Flint al veel positieve reacties van de bezoekers. Ook op sociale media waren er lovende reacties: "Het was super!" "Topavond gehad." "Het eten was goed, bediening was aardig en de muziek fantastisch!"

Het kampvuurconcert vond plaats in festivalsferen met een dynamische setting. Het Songwriters Gilde Amersfoort presenteerde samen met Flint een programma van Amersfoortse singer-songwriters. Er waren optredens van lokale talenten Sven Wolffers, Laura Sjin en Levi Manner.

Volgend seizoen organiseert Flint weer een kampvuurconcert op zaterdag 2 juni 2018. Kaarten kunnen gekocht worden via www.flint.nl/kampvuurconcert of door te bellen naar het bespreekbureau via 033 4229 229.