• The Mockingbirds

    Rechtenvrij

Kampvuurconcert met Songwriters Gilde Amersfoort in Flint

24-05-2018, 17:03 | Lezersnieuws | flint

Op zaterdag 2 juni is er op de binnenplaats van Flint een uniek, intiem kampvuurconcert. Tijdens dit kampvuurconcert mét streetfood maken de bezoekers kennis met de crème de la crème van lokaal muzikaal talent. Flint organiseert deze tweede editie van de Kampvuurconcerten i.s.m. Songwriters Gilde Amersfoort.

Het Songwriters Gilde Amersfoort staat garant voor een netwerk met de best opkomende singer-songwriters, en in samenwerking met Flint presenteren zij een programma waar Amersfoort trots op mag zijn.

The Mockingbirds treden als eerste op tijdens dit kampvuurconcert. Een band die blues, jazz, country en Amerikaanse folk combineert. Ook Arie Buursema treedt deze avond op. Met zijn Nederlandse teksten brengt hij verhalen met een bepaald gevoel wat je aan het denken zet. Als laatste treedt Joshua Meijer op met sterke en catchy popliedjes op basis van uitstekend gitaarspel.

Streetfood
Tijdens het kampvuurconcert wordt er eten geserveerd uit de woodstone oven en van de barbecue smoker. Er kan hierbij gedacht worden aan gerechten als een broodje hamburger, een broodje pulled pork en nasi rames. Voor ieder gerecht is er ook een vegetarisch alternatief aanwezig.  

Kaarten
Kaarten voor dit unieke en intieme concert zijn verkrijgbaar op www.flint.nl/kampvuurconcert