• Keiski buitentraining

    Frans Knevel
  • Keiski binnentraining

    Frans Knevel

Keiski; fit de winter beleven met professionele trainingen

02-09-2018, 15:08 | Lezersnieuws | keiski

Vereniging De Keiski gaat in september weer van start met de trainingen gericht op een fitte winter-(sport). 

Bij onze vereniging beoefen je niet daadwerkelijk een wintersport -zoals skiën of snowboarden- maar volg je wel een speciaal trainingsprogramma waardoor je goed voorbereid de sneeuw ingaat, meer geniet, meer energie overhoudt voor een gezellige en actieve aprés-ski en je beslist minder last hebt van de 'derde dag'.

Al 50 jaar verzorgen wij onder de naam ‘Sneeuwfit’ conditietrainingen in het bos en in de zaal die inmiddels ook onder de naam ‘Bootcamp’ bekend zijn; in groepsverband sporten onder begeleiding van een trainer. 

De SneeuwFit trainingen in het bos kennen verschillende niveaugroepen, tussen ‘sportief’ wandelen met SnowWalk tot 'bootcamp-light' bij de SneeuwFit conditietraining. Bij alle trainingen ligt het accent op verbeteren van je uithoudingsvermogen en versterken van de spieren die je bij wintersporten extra gebruikt. Maar het is ook een gezellige manier om je conditie op peil te houden of te verbeteren.

De buitentrainingen starten elke zaterdag en zondag om 09:00 uur op het parkeerterrein aan de Dodeweg, hoek Paradijsweg (onder het fietsviaduct over de A28). Zaaltrainingen zijn op maandag-, dinsdag- en woensdagavond in 3 sportzalen.

Het seizoen omvat 25 trainingen en eindigt vóór Pasen. 

Wil je kennismaken met de WinterFitness? Je kunt deelnemen aan 2 gratis proeftrainingen voor je beslist.

Bel voor meer informatie met bestuurslid Frans Knevel op 06 1880 8011 of Marianne Overberg 06 5155 5562 of kijk op www.keiski.nl voor alle locaties en tijden.

Locatie/gebouw

Maandag: ROC Midden Nederland, Disketteweg 10

Dinsdag: Gymzaal Reinaartpad 25, hoek Koning Etzelstraat

Woensdag: Meridiaancollege Het nwe Eemland, Daam Fockemalaan 12 

Zaterdag en zondag: Parkeerterrein aan de Dodeweg/Paradijsweg (onder het fietsviaduct over de A28).