• Samenwerking 2eBedrijf

    Henrike van Assen

Kennismaking met 2eBedrijf Amersfoort

09-03-2019, 23:26 | Lezersnieuws | elly

2eBedrijf is bijna 10 jaar actief op het gebied van zakelijke dienstverlening voor MKB en organisaties. Voor de locatie Amersfoort en omstreken zoekt 2eBedrijf naar de samenwerking met vrouwen die er van houden om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te zijn. De dienstverlening van 2eBedrijf is te verdelen in vijf werkvelden: Organisatie & advies, Financiën & advies, Communicatie, Backoffice en Secretariaat. De kracht van 2eBedrijf is persoonlijke service op maat; wij vliegen klein in waar dat kan en met een team waar dat nodig is.

2eBedrijf Amersfoort organiseert op dinsdagmorgen 2 april 2019 vanaf 09.30 uur een kennismakingsbijeenkomst voor vrouwen die als Zelfstandig Professional aan de slag zijn en de samenwerking zoeken met anderen binnen de zakelijke dienstverlening. Het thema die ochtend is: ‘De vaste, flexibele schil’. Henriëtte Kool en Elly den Harder nodigen jullie hartelijk uit er bij te zijn.

“Uit het MKB en de non-profit sector krijgen we regelmatig vragen naar ervaren krachten die tijdelijk of structureel kunnen inspringen. We richten ons met name op de zakelijke dienstverlening; kanjers op het gebied van organiseren, structureren, communiceren, notuleren, enzovoort. Vrouwen kunnen zich aanmelden via onze website. We zijn bezig om in regio Amersfoort, zowel bij bedrijven als bij vrouwelijke zelfstandigen, 2eBedrijf steviger op de kaart te zetten. Graag maken we daarom kennis met vrouwelijke professionals die zich willen aansluiten bij het netwerk van 2eBedrijf. Ook vrouwen die overwegen om voor zichzelf te beginnen en in de startblokken staan, nodigen wij uit om er bij te zijn. We kijken er naar uit om kennis met je te maken.”

De kennismaking wordt gehouden in Amersfoort. Iedere aanmelder ontvangt een persoonlijke uitnodiging. Aanmelden kan via www.2ebedrijf.nl/contact.