• Kerstlunch

    Flint

Kerstlunch na afloop van lunchconcert in Sint Aegtenkapel

07-12-2017, 17:30 | Lezersnieuws | Flint

Na het lunchconcert van Felicia van den End en Jacob Kellermann in de Sint Aegtenkapel op woensdag 20 december, organiseert Flint een kerstlunch.

Tijdens de lunch worden diverse ambachtelijke mini broodjes van Bakker Montfrans geserveerd. De broodjes zijn belegd met onder andere rosbief, tonijnsalade en boerenbrie. Er zal een heerlijke Flint Fruitsalade klaarstaan en verschillende zoetigheden zoals bokkenpootjes en boterkoek. Uiteraard ontbreekt de koffie, thee, jus d'orange en melk niet tijdens deze lunch. De lunch is in buffetvorm.

Felicia en Jacob

Felicia van den End behoort tot een van de meest veelzijdige fluitisten van haar generatie. Mede door haar bijzondere gebruik van de klank van het instrument brengt zij het fluitrepertoire opnieuw onder de aandacht. Jacob Kellermann is een van de meest actieve Zweedse gitaristen van zijn generatie. Op achtjarige leeftijd begon hij met het bespelen van de gitaar. Hij heeft onder andere in het Seoul Art Center, het Prinzregententheater, de Gasteig in Munich en het Brucknerhaus in Linz gespeeld.

Reserveren

U wordt aangeraden om vooraf te reserveren. Dit kan via www.flint.nl.