• Wilma en Mariska van Social DNA

    Mariska Jacobi
  • Team Y-euth Impact.

    Mondriaanhuis

Kick-off meeting Y-euth Impact

09-03-2019, 15:18 | Lezersnieuws | mariska

Wilma Huijskes en Mariska Jacobi zijn coördinatoren van het Europese project Y-euth Impact vanuit Stichting Social DNA. Een project voor Erasmus+. Samen met onze partners uit Italië, Spanje, Bulgarije en Engeland hebben we de doelen scherp gesteld en het budget besproken. Plus welke acties we moeten nemen, zodat we het plan begin 2021 met een goed gevoel af kunnen ronden. We gaan de impact van jongerenwerkers meten. Door een digitale tool en een e-learning programma te ontwikkelen.

We hebben niet alleen vergaderd, maar ze ook onze mooie stad Amersfoort laten zien en proeven.

In november 2020 organiseert Social DNA de trainingsweek in Amersfoort. In totaal 25 man waaronder jongerenwerkers uit deze landen komen dan samen.

We willen de volgende partijen bedanken. Door hun gastvrijheid en enthousiasme heeft Amersfoort zich van haar beste kant laten zien. Marissa Blijham van Nul33, Boudewijn Coert voor zijn heerlijke blauwe hap in 't Nonnetje. Paul Alders voor zijn mooie kantoorruimte in het Koetshuis.

Ab Kan van restaurant De Vier Broers. De man die gastvrijheid heeft uitgevonden en Laura Bommezijn. 
Inge Vos en Harald Ket voor de hilarische rondleiding. SEM voor de lunch. Joyce de la Croix. Doordat het de verjaardag was van Piet Mondriaan konden we gratis het Mondriaanhuis Amersfoort bezoeken.

Volg onze ontwikkelingen op Facebook. Social DNA.