• Kikker leest voor

    Joey Buddenberg

Kikker zingt en leest voor in Openluchttheater033

18-07-2019, 10:13 | Lezersnieuws | Floor

Zondag 7 juli komt Kikker voorlezen en zingen in het Openluchttheater033. De voorstelling van 10:30 uur is uitverkocht, maar voor de extra voorstelling om 13:30 uur zijn nog kaarten beschikbaar. Na afloop mogen alle kinderen met Kikker op de foto.

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’

Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast, indien beschikbaar, op de dag zelf bij het theater. De entree is € 7,50 in de voorverkoop en € 9,00 op de dag zelf. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Met het kaartje kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort