• Bokkeduinen en MIA gaan 'samen hogerop'.

    MIA

Korfbalvereniging MIA en Bokkeduinen intensiveren samenwerking

25-02-2018, 10:20 | Lezersnieuws | Jeroen van der Bijl

De samenwerking tussen korfbalvereniging MIA en Fit Academie Bokkeduinen bevalt zo goed, dat beide partijen deze verder gaan uitbreiden. 'Wij zijn al jaren de thuishal voor de korfballers van MIA en daar zijn wij trots op. En we zijn inmiddels meer dan alleen sporthalverhuurder. MIA-leden én hun ouders kunnen ook gebruik maken van faciliteiten als fysiotherapie en fitness,' zegt Jeffrey Lindeboom, Manager Onderwijsbedrijf Fit Academie Bokkeduinen.

MIA is blij met het langjarige contract met Fit Academie Bokkeduinen. Voorzitter Coen Staal: 'Voorop staat dat het een mooie, ruime sporthal is. De faciliteiten waren al goed en zijn de afgelopen jaren verder verbeterd. Zo heeft Fit Academie Bokkeduinen flink geïnvesteerd in onder meer een nieuwe vloer, belichting, tribunes en een tweede sporthal. Nu we hebben uitgesproken, dat we ook de komende jaren met elkaar verder willen, bekijken we hoe we een aantal zaken een permanente plek kunnen geven. Denk aan montage van de schotklokken en aan een echte 'MIA'-aankleding van de zaal tijdens de thuiswedstrijden. Ook maken we al enkele weken gebruik van de centrale geluidsinstallatie in de zaal en daar is iedereen zeer content mee.'

'Samen Hogerop'

Wat Staal aanspreekt, is dat Fit Academie Bokkeduinen zich als partner opstelt. 'Hun fitnessinstructeur Nour Sankar gaf in het verleden regelmatig fysieke trainingen aan de MIA-selectie. Zo heeft hij onze spelers sterker en fitter gemaakt.' De faciliteiten van Fit Academie Bokkeduinen worden het komende zaalseizoen, vanaf eind oktober, ook voor de ouders die hun kinderen naar de trainingen brengen, tegen aantrekkelijke tarieven opengesteld. Een uurtje squashen of fitnessen in plaats van krantje lezen in de kantine dus. Staal: 'Ouders zijn voor ons belangrijk, zij regelen veel binnen de teams van hun kinderen. Leuk dat de Fit Academie ons helpt om MIA voor de ouders nog aantrekkelijker te maken. De duurzame samenwerking tussen MIA en Fit Academie Bokkeduinen sluit dan ook perfect aan op ons motto Samen Hogerop.