• Geshe Ngawang Zopa

    Onbekend

Lezing Tibetaans boeddhisme 8 februari Hoogland

28-01-2017, 10:00 | Lezersnieuws | Boeddha's Gompa

De Tibetaanse Lama, Geshe Ngawang Zopa, geeft een lezing over De basis van alle goede eigenschappen op woensdagavond 8 februari bij Pure Balance aan de Zandkamp 30 te Hoogland. We gebruiken de tekst van Lama Tsong Khapa over de Basis van Alle Goede Eigenschappen. De eerste lezing in februari heeft als onderwerp de juiste manier van toewijden aan de spirituele leraar en het juiste begrip van het waardevolle mensenleven. Alle goede eigenschappen die we uiteindelijk door onze eigen inspanningen ontwikkelen, beginnen bij de informatie die we van onze spirituele leraren ontvangen. De waardevolle menselijke geboorte met vrijheden en een rijkdom aan onmetelijk potentieel biedt geweldige mogelijkheden.

Door zijn warme en inspirerende persoonlijkheid heeft Geshe Ngawang Zopa niet alleen het vermogen zijn kennis met ons te delen, maar het ook dicht bij onze belevingswereld te brengen. Geshe Ngawang Zopa is volledig bevoegd en bekwaam om zijn kennis met ons te delen via de vertaling Tibetaans-Nederlands van Berthe Jansen, die ook al hoog gekwalificeerd is.

De lezing is voor iedereen toegankelijk en je hoeft geen boeddhist te zijn of te worden. Bijdrage: € 12,50, aanvang 19.30-21.00 uur, aanmelding per e-mail: contact@boeddhasgompa.nl of telefoon 06-46610025. Meer info: www.boeddhasgompa.nl en www.facebook.com/stichtingbg