• CaboCubaJazz

    www.denozem.com

Liefdesreis van Kaapverdië naar Cuba

16-11-2018, 11:49 | Lezersnieuws | Floor

CaboCubaJazz treedt maandelijks op in Stadscafé de Observant. Op woensdag 28 november geven zij een voorproefje van hun nieuwe theatervoorstelling Perlas del Amor. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00. Deze concerten worden samen met festival Dias Latinos georganiseerd.

Liefde en muziek zijn de twee vleugels van de menselijke ziel is een bekend gezegde. Zolang de liefde bestaat, wordt ze bezongen. Parels van liefdesliederen, van donker verdriet, van liefde voor je kinderen, van ontbrekende liefde, van liefde die wegtrekt en dan weer terugkomt, van de zoete nasmaak van kalverliefde, van een liefde die taai is en blijft.

De in onze streken neergestreken parels bezingen de liefde die hen verbindt met Kaapverdië, met Cuba, en met nog veel verder. CaboCubaJazz is een internationaal hooggeprezen formatie met een unieke sound, die Afrika en Latijns-Amerika verbindt. Een bijzonder concert vol warme klanken en gevoelens. Perlas del Amor gaat de grote zee over, van Kaapverdië naar Cuba. Met bijzonder swingende liedjes van en over liefde.

CaboCubaJazz bestaat uit zangeres Dina Medina, percussionist Nils Fischer, Carlos Matos op piano, bassist Yerman Aponte en Armando Vidal op drums.

Stadscafé de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort