Lustrum voor recreatieve triatlon.

03-05-2017, 13:10 | Lezersnieuws | Buurtsportcoach Amersfoort

Op woensdag 17 mei organiseren de Buurtsportcoaches de 5e recreatieve triatlon voor senioren. Dit gezellige evenement vindt weer plaats in en rond het Sportfondsenbad aan de Bisschopsweg in Amersfoort. Voor het volbrengen van de triatlon kunnen deelnemers drie onderdelen kiezen. Natuurlijk kan men zwemmen, wandelen en fietsen, maar als alternatief kan er ook gekozen worden voor Zumba of badminton.

Deelnemers kunnen zélf de zwaarte van de triatlon bepalen. Een bronzen medaille wordt verdiend na een half uur wandelen, een uur fietsen en 5 banen zwemmen of 10 minuten zumbadans. Langere afstanden betekent een zilveren of zelfs een gouden medaille. Tussen de onderdelen is het mogelijk om te lunchen in het Sportfondsenbad.

Ieder jaar doen zo'n 70 sportieve 50-plussers mee aan dit evenement. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal. De kosten zijn € 9,- per persoon, maar leden van een TopFit groep of Beweging 3.0 betalen slechts €7,-. Hiervoor ontvangt men routebeschrijvingen, toegang tot het zwembad of de zumbales en badminton, een medaille en na afloop een gratis consumptie.

Inschrijven kan via de mail: hzuiderduin@sro.nl. Meer informatie of aanmelden via het secretariaat van SRO: 06-17455323.