• Monkey Moves Leslocatie

    Sebastiaan

Monkey Moves: Apeleuke multisport als middel voor fitte en zelfredzame kinderen

14-03-2018, 16:08 | Lezersnieuws |

Ga mee op jungle reis!

Elk seizoen leer je meer van de 11 populairste sporten van Nederland, in een vaste gezellige groep met veel individuele aandacht, waarbij er gewerkt wordt aan een optimale ontwikkeling.

De lessen zijn met zorg samengesteld door een groep van enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. Je leert over goed bewegen en er is veel aandacht voor sociale vaardigheden.  

Hoe ziet een Monkey Moves les eruit

Gedurende een seizoen komen alle 11 de sporten aan bod, ten minste 3 weken per sport. Elke les begint met een apeleuke warming-up dansje (waar ouders aan mee mogen doen). Er is altijd veel muziek en standaard een klim- en klauter parcours. 

Voor wie

De Monkey Moves lessen zijn er voor apekoppen vanaf 1,5 jaar t/m 9 jaar. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau: 1,5 – 3 jaar, 3 – 4 jaar, 4 – 6 jaar en 6 – 9 jaar. De overlap in de groepen is heel bewust gekozen, zodat iedere apekop op z’n eigen niveau uitgedaagd kan worden.

Aan de Dopheide in Kattenbroek vinden op woensdagochtend de multisportlessen dreumesgym (1,5-3 jaar) en peutergym (3-4 jaar) plaats. Vanaf vrijdag 6 april starten in de middag ook de multisportlessen voor kleuters (4-6 jaar) en basisschoolinderen (6-9 jaar).

Via de volgende link kun je jouw gratis proefles boeken!

http://www.monkeymoves.nl/leslocaties/amersfoort-dopheide/.

Naast Clublessen geven we Monkey Moves lessen als cursussen en workshops op Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang (BSO). Maar ook organiseren we kampen en kinderfeestjes.

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves!