• Hair

    Roy Beusker

Musicals in Amersfoort

26-01-2017, 15:00 | Lezersnieuws | Flint

Wist u dat u voor een musical niet helemaal naar Scheveningen hoeft? Ook in Amersfoort zijn bekende musicals te zien, zoals bijvoorbeeld Hair met William Spaaij, Anouk Maas en Tommie Christiaan. Deze musical is van 22 t/m 26 februari in Flint te zien.

De beroemde musical 'Hair' uit 1967 komt in een tintelfrisse nieuwe versie naar de Nederlandse theaters. Het is een reizende musical. Dat scheelt enorm voor de bezoeker. De cast doet het reizen voor u. Hierdoor is het geen probleem om vanuit uw werk een avondje theater te doen.

Over Hair

In 'Hair' verafschuwt een vriendengroep de heersende moraal. De groep strijdt voor vrede, liefde, vrijheid en voor een wereld zonder regels en taboes. Maar de smerige oorlog hijgt ze in de nek. Legendarische hits zoals 'Aquarius', 'I Got Life' en 'Let The Sunshine In' hebben niets aan zeggingskracht verloren, maar deze nieuwe productie wordt allesbehalve een nostalgische trip naar de tijd van flowerpower. Met z'n energie en drang naar liefde en vrijheid is 'Hair' de perfecte musical voor nu, als tegenwicht voor onze wereld vol cynisme en onverdraagzaamheid.