• Het team Nefkens Amersfoort staat voor u klaar

    DJ Kamermans

Nefkens Peugeot nu ook in Amersfoort

05-02-2018, 14:00 | Lezersnieuws | DJ Kamermans

Een feestelijke start van het nieuwe jaar bij Nefkens, de Peugeot-dealer in Amersfoort. Nefkens heeft tot en met 17 februari mooie acties voor bezoekers en klanten. Of je nu binnenwandelt voor een van de prijswinnende SUV's, gespecialiseerd onderhoud of een private lease aanbieding: Nefkens Amersfoort biedt het allemaal.

De klantvoordelen zijn legio, want wie in de markt is voor een nieuwe of gebruikte Peugeot heeft bij Nefkens nog meer keuze. Zo wordt de ruime voorraad auto's gedeeld met andere collega vestigingen. Daarnaast kunnen zowel nieuwe als gebruikte Peugeots nog scherper worden ingekocht en aangeboden aan de klant.

De werkplaats biedt service aan alle vierwielers van Peugeot. Naast personenauto's zijn ook campers en bedrijfswagens bij Nefkens Amersfoort welkom voor onderhoud. Nefkens beschikt ook over een eigen schadebedrijf en werkt samen met MKB Lease voor zowel zakelijk als private lease. Kortom, een compleet aanbod van mobiliteitsoplossingen onder één dak. Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te komen maken aan de Siliciumweg 36.

Ambitie blijft Nefkens drijven. En dus weet ook de Peugeot-rijder van morgen waar hij moet zijn. Bij Nefkens natuurlijk!