• Planning gratis workshops

    Consigo

Nieuwe agenda voor succesvolle online marketing workshops  

01-08-2017, 14:20 | Lezersnieuws | Jurgen ten Brummeler

Na het succes van de eerste serie online marketing workshops bij Consigo, heeft het online marketing bureau uit Amersfoort ervoor gekozen om er na de zomer mee verder te gaan. Bovendien zijn er twee geheel nieuwe workshops toegevoegd. De online marketing workshops zijn bedoeld voor ondernemers en organisaties uit de regio, die hun kennis willen vergroten op het gebied van online marketing.

 

Meer dan 100 tevreden deelnemers

Vorig jaar is Consigo Online Marketing gestart met het geven van diverse workshops. Dit doen ze in samenwerking met Citymarketing Amersfoort. De workshops gaan over verschillende onderwerpen binnen online marketing, zoals Google AdWords, Facebook Marketing en Zoekmachine optimalisatie. Consigo is begonnen met het geven van de workshops om kennis te delen met ondernemers. Door middel van voorbeeldcases, tips en tricks en praktijkopdrachten dragen de specialisten kennis over, waarna de deelnemer direct voor zichzelf aan de slag kan. 

 

Tot nu toe zijn er al meer dan honderd tevreden deelnemers geweest. Gemiddeld is er een beoordeling van een 9,4 gegeven.  Zo gaf een deelneemster bijvoorbeeld aan dat ze ontzettend goede tips had ontvangen om concreet mee aan de slag te gaan. "Dat is natuurlijk erg mooie feedback om te ontvangen!", aldus Jurgen ten Brummeler, online marketeer en oprichter van Consigo.

 

Video en LinkedIn marketing toegevoegd

Naast de workshops die vorig jaar al zijn gegeven, komen er twee nieuwe bij. Video marketing en LinkedIn marketing behoren nu ook tot het programma. De keuze was makkelijk gemaakt voor Jurgen: "De inzet van video groeit elk jaar, tijd om hier nog serieuzer naar te gaan kijken. Ondernemers willen graag weten of en wélk resultaat ze eruit kunnen halen. Voor LinkedIn geldt hetzelfde: hoe kan LinkedIn echt business opleveren in plaats van alleen het bijhouden van je (professionele) contacten." Met de toevoeging van deze twee onderwerpen, worden er nu acht verschillende onderwerpen behandeld. Deelnemers kunnen daardoor precies kiezen wat zij nodig hebben om hun online activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

 

Eerstvolgende workshop

Tijdens de eerste workshop op 30 augustus wordt het onderdeel Google Analytics behandeld. Een statistiekenprogramma waarmee je inzicht krijgt in het gedrag van de bezoekers op je website. De workshop wordt gegeven bij Consigo op kantoor in Amersfoort van 9:00 tot 11:00.

 

Kijk op www.consigo.nl voor extra informatie en het aanmelden voor de aankomende workshops.