• Arienne Inden

    eigen foto
  • Denise Notenboom

    eigen foto

Nieuwe bestuursleden voor VAB

24-02-2018, 15:00 | Lezersnieuws | Ton Voortman

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Vereniging van Amersfoortse Bedrijven heeft op 22 februari j.l. twee nieuwe bestuursleden benoemd, en wel Denise Notenboom, directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland, en Arienne Inden, advocaat en mediator bij Marree en Dijxhoorn advocaten te Amersfoort

Denise Notenboom (43) is vanaf 1 december 2017 directievoorzitter van Rabobank Amersfoort Eemland. Denise werkt sinds 2000 bij Rabobank en bekleedde diverse posities. Zo werkte ze binnen de internationale tak van de bank op het gebied van Mergers & Acquisitions en als interimmanager vanuit Rabobank Nederland binnen het lokale bankbedrijf. Sinds 2008 is zij werkzaam bij Rabobank Amersfoort Eemland, eerst als manager Bedrijven en sinds 2012 als directeur Bedrijven. Ze is een bekend gezicht in verschillende regionale netwerken/besturen en woont met haar gezin en 3 kinderen in Baarn. Daarnaast was zij actief als Lid van de Raad voor Economische Ontwikkeling regio Amersfoort en als bestuurslid van Terminus de Onthaasting.

Denise heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ariënne Inden (42) is vanaf 1 januari 2016 mede-eigenaar bij Marree en Dijxhoorn advocaten en mediators, waar zij vanaf 1 januari 2007 werkzaam is. Voor die tijd heeft ze vanaf 2000 bij diverse advocatenkantoren gewerkt. Ze is volledig gespecialiseerd op het arbeidsrecht en geeft binnen Marree en Dijxhoorn onder meer leiding aan de praktijkgroep arbeidsrecht. Vanaf eind januari is Ariënne tevens mediator. Naast haar functie als advocaat is ze voorzitter van de Raad van Toezicht van het Meridiaan College in Amersfoort. Haar studie rechten heeft ze in Groningen gevolgd, maar ze is hier in deze regio opgegroeid en woont sinds 2002 met veel liefde in het mooie Amersfoort. Ariënne is trotse moeder van twee dochters (12 en 14) en is in haar vrije tijd graag op het water met haar gezin.

De ALV heeft verder Ilja de Wolf, vicevoorzitter van de VAB voor vier jaar herbenoemd.

Edward Dijxhoorn nam na een periode van 11 jaar afscheid als bestuurslid. Hij heeft ook een aantal jaren het voorzitterschap van de VAB bekleed.