• Nicky Kroon

    Nicky

Nieuwe citycaptain oppas madelief Amersfoort

14-03-2019, 16:11 | Lezersnieuws | Nicky

Amersfoort - Oppas Madelief is een oppas centrale opgericht door tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok, begonnen in Delft, maar ze zijn door succes steeds groter gegroeid. Elke stad heeft nu zijn eigen citycaptain.

,,Ik ben Nicky en ik ben de citycaptain van Oppas Madelief Amersfoort. Ik ben daarnaast werkzaam in de kinderopvang en ben dol op kinderen. Erg leuk vind ik het dan ook dat ik mijn eigen oppas centrale heb opgezet. Aan het hebben van een eigen oppascentrale is natuurlijk wel wat voorgeschiedenis afgegaan. Ik paste op bij gezinnen uit de buurt en had hier erg veel plezier in. Tijdens de eerste jaren van mijn studie heb ik veel opgepast bij verschillende gezinnen. Later zag ik dat Oppas Madelief nog opzoek was naar een nieuwe franchiseneemster in Amersfoort. Ik ben altijd al erg gedreven geweest en ik heb dit ook met beide handen aangegrepen."

,,Vroeger paste ik zelf veel op, maar nu ben ik juist meer bezig met coördineren. Als ik tussen het werken door een momentje heb, pak ik mijn telefoon erbij om mails te beantwoorden en berichten te plaatsen op de social media kanalen. Zelf neem ik ook alle nieuwe oppassen aan, want ik wil wel zeker weten dat het betrouwbare mensen zijn. Ik vind het ook erg leuk om ouders die opvoedvragen hebben te helpen. Zelf heb ik de studie kinderpsychologie afgerond en wil ik nog graag de opleiding kindercoach gaan volgen. Alle vraagstukken omtrent opvoeding vind ik dus heel erg interessant."

,,We bieden verschillende service diensten aan, zoals de af en toe oppas of een oppas voor vast overdag. Wil je graag een avondje weg, maar kan het buurmeisje niet? Of wil je niet alweer je ouders vragen? Eerst even kennismaken (gratis) kan altijd ik weet hoe belangrijk dat is. Ik selecteer en screen de leukste oppassers voor jou: ik ken alle meiden en jongens persoonlijk. Jij boekt vervolgens jouw vaste oppas makkelijk via de website! Met een oppas-abonnement kan je via de site onbeperkt je oppas boeken. De last-minute en oppas-ziek service horen hier gratis bij. De last-minute oppas is er voor als je plots oppas-stress hebt: je oppas wordt ziek of je vergadering verplaatst. Geen zorgen, je kan me altijd bellen en ik ga meteen op zoek. Dit gaat niet via de site met een boeking, bel of sms gewoon dan komt het goed. Je kan altijd even kennismaken als je dat wilt en als daar tijd voor is."

www.oppasmadelief.nl