• Cursist beeldend Scholen in de Kunst

    Rombout Stegink
  • Cursisten dans Scholen in de Kunst

    Henry Krul

NIEUWE CURSUSSEN VAN STARTWat ga jij doen in 2017?

06-01-2017, 13:31 | Lezersnieuws | Scholen in de Kunst

Scholen in de Kunst start het nieuwe jaar met een nieuw cursusaanbod, waarin verrassende cursussen zijn opgenomen. De korte cursussen vinden plaats op vijf locaties in Amersfoort, Leusden en Soest, dus altijd dicht in de buurt. Er zijn cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen, op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunsten. Het nieuwe aanbod is te vinden in twee kersverse brochures en op de website!

Zit jij ook vol goede voornemens? Wil je in 2017 meer tijd voor jezelf? Of de creativiteit van je kinderen stimuleren? Wil je gaan dansen met je kleinzoon? Eindelijk eens gaan schilderen? Of starten met het schrijven van je biografie? Of droom je er al jaren van voor publiek op te treden? Dan is Scholen in de Kunst de juiste plek! Vanaf half januari starten er allerlei nieuwe, korte cursussen. Een nieuw aanbod om het jaar energiek of juist ontspannen te beginnen. Een aanbod om te verdiepen in een onderwerp of gewoon gezellig met anderen aan de slag te gaan.

Een greep uit het brede aanbod: 033 De vloer op!, Zingen doe je samen, Kunst in de dierentuin, Zingen of Dansen met je peuter en Jongens & Meiden techniekclub. Voor veel instrumenten zijn er kennismakings- of oriëntatielessen, zoals Ontdek de harp, Ontdek slagwerk of Ontdek de ukelele.

Brochures

De nieuwe brochures zijn gratis af te halen bij alle locaties van Scholen in de Kunst, de Amersfoortse theaters en in het Eemhuis. Meer informatie: www.scholenindekunst.nl Moeite met het kiezen van een cursus? Kom dan langs in het Eemhuis (vierde verdieping). Medewerkers van Scholen in de Kunst verstrekken graag mondeling advies.