Nieuwe website Music on Chairs

10-04-2016, 22:41 | Lezersnieuws | Angelique ter Weij

Music on Chairs, organisatie voor oorspronkelijke vocale kamermuziek concerten, heeft een nieuwe website. Op www.musiconchairs.nl is actuele informatie te vinden over Music on Chairs, de programmering, de concerten die gehouden worden en de uitvoerende musici. Tevens is het mogelijk kaarten voor de concerten online te reserveren en af te rekenen. Zo ook voor het eerstvolgende concert het 'Stabat Mater' van Luigi Boccherini op 22 mei a.s.

Concert Stabat Mater, zondag 22 mei 2016, 15.00 - 16.00 uur

Een bijzondere en zelden geprogrammeerde compositie van Luigi Boccherini (1743-1805) voor sopraan en strijkkwintet. Ook staat het strijkkwartet in g klein op het programma. Het zal worden uitgevoerd door de Amersfoortse sopraan Henriette Feith en leden van het Apollo Ensemble, onder leiding van violist David Rabinovich.

Het concert vindt plaats van 15.00 - 16.00 uur in de Johanneskerk, Westsingel 30, Amersfoort. Zaal open 14.30 uur.

Kaarten à € 18,50 zijn online te reserveren en te betalen via https://musiconchairs.nl/kaarten/.

Voor meer informatie: www.musiconchairs.nl.

Over Music on Chairs

Music on Chairs organiseert korte, oorspronkelijke kamermuziekconcerten in allerlei stijlen en bezettingen waarbij de zangstem een terugkerend element is. Het biedt een podium voor de veelzijdige en soms ook minder bekende vocale kamermuziek. De concerten worden verzorgd door professionele musici en vinden plaats in sfeervolle locaties in Amersfoort. De middagconcerten zijn kort (een uur zonder pauze), met een drankje na afloop. Ze vormen mede hierdoor een ideale gelegenheid om met het veelzijdige repertoire van de klassieke kamermuziek kennis te maken en zijn ook voor jonge luisteraars geschikt. Music on Chairs is een Amersfoorts initiatief van Henriette Feith en Angelique ter Weij. Voor meer informatie: www.musiconchairs.nl.