• Cover Twinkle September 2016

    Twinkle Magazine

Omnichannel retailer leapp nieuwkomer in Twinkle100

23-09-2016, 11:40 | Lezersnieuws | leapp

Op donderdag 22 september heeft Twinkle haar negende editie van de Twinkle100 gepubliceerd. Deze lijst brengt de 200 grootste online retailers en de 30 grootste online reisverkopers in Nederland in kaart. Bol.com is aanvoerder van de nieuwe Twinkle100. Plaats 99 is bemachtigd door leapp, dat voor het eerst in deze lijst staat.

In tegenstelling tot de meeste andere webshops, ligt de grootste logistieke uitdaging van de 'snelst groeiende omnichannel retailer van Nederland' vooral bij de aanvoer van zijn producten.

Rogier van Camp, CEO leapp: "Wij zijn enorm blij met dit resultaat en trots op wat leapp als organisatie bereikt heeft. Om gebruikte Apple producten te refurbishen en uiteindelijk te verkopen, hebben wij contracten met bedrijven over de hele wereld. Daarnaast hebben we vanaf dag één sterk geïnvesteerd in vertical logistics, met als resultaat een jaarlijkse omzetgroei van 100 procent."

Met inmiddels 22 winkels en meer dan 150 medewerkers helpt leapp klanten in Nederland, België en Duitsland de slimme en eerlijke keuze te maken. Dat gebeurt met een enorme gedrevenheid om het beste product en de beste service te leveren.