• Nanette en Lotte

    www.bureau-leff.nl

Ondernemen in de Liefde

14-11-2017, 12:00 | Lezersnieuws | Bureau LEFF

Sinds begin 2017 zijn Lotte Kamer en Nanette Tollenaar de trotse eigenaar van relatiebemiddelingsbureau met de veelzeggende naam Bureau LEFF, gevestigd in het mooie Naarden Vesting.

Lotte en Nanette beide werkzaam geweest in de recruitment besloten na een mooie en waardevolle periode van 11 jaar de stoute schoenen aan te trekken en het avontuur aan te gaan. Zij vroegen zich af of het geluk wat zij al die jaren in de vorm van een baan hebben kunnen geven aan hun kandidaten ook in de vorm van liefde konden geven. In een tijd waarin internet daten hoogtij viert hebben zij er bewust voor gekozen om toch weer terug te gaan naar die persoonlijke ontmoeting, dat persoonlijke gesprek, oprechte interesse en het elkaar ontmoeten.

De geschiedenis van Lotte en Nanette gaat al ver terug, vanuit hun studententijd samen werkzaam in de horeca per toeval terechtgekomen bij dezelfde uitzender. Na een paar jaar hier gesnuffeld te hebben aan het recruitment vak besloten zij te beginnen bij een detacheringsbureau die in de opstartfase zat. . Na 11 jaar was deze organisatie uitgeroeid tot een grote speler, de taak van beide dames zat erop en het vervolg was LEFF.

Waarom LEFF, omdat je LEFF moeten hebben om te willen ondernemen maar ook zeker om kandidaten een spiegel voor te houden, zich open te stellen voor een nieuwe relatie, om nieuwe mensen te leren kennen en om hun leven een nieuwe wending te geven.

Om een goed beeld te krijgen van alle kandidaten wordt gewerkt met de LEFF scan, een scan ontwikkeld door psychologen die gebaseerd is op wat mensen motiveert in het dagelijkse leven, waar krijgen zij energie van.

De scan nemen wij mee in een persoonlijk gesprek met de betrokkene, aldus Nanette. Mensen weten vaak heel goed wat ze niet willen en dat wordt dan ook gelijk genoemd.

Na een gesprek van waarin ruim de tijd wordt genomen om de kandidaat te leren kennen wordt er een profiel tot stand gebracht, hiermee is het doel een match tot stand brengen.

De regio waarop LEFF zich concentreert is Midden-Nederland. Om te beginnen zitten daar de meeste singles en verder blijkt dat een te grote afstand toch wel een rol speelt. Uren in de auto valt uiteindelijk lastig te combineren met iedereen zijn persoonlijke leven.

De methode van LEFF is uniek en de match persoonlijk. Relatiebemiddeling is toch bij uitstek echt mensenwerk. En met mensen werken is toch het leukste wat er is, aldus Lotte en Nanette.

Meer informatie bezoek www.bureau-leff.nl!