• Lucette Snellenburg

    Observant

Ontbijt in kerstsfeer met Lucette Snellenburg

06-12-2018, 18:53 | Lezersnieuws | Joyce

Op zondagochtend 16 december verzorgt zangeres Lucette Snellenburg  een kerstconcert vol bekende en minder bekende kerstsongs in De Observant. Kom in kerstsfeer genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en prachtige luisterliedjes zoals 'Have yourself a merry little Christmas' en 'The Christmas song'. Lucette zingt onversterkt en  wordt begeleid door gitarist Frank Stukker.

Lucette Snellenburg is een ervaren en veelzijdige zangeres die met haar soulvolle stem en innemende persoonlijkheid op verschillende manieren invulling geeft aan haar passie.

Zo toerde ze als soliste met het Metropole orkest, de WDR Bigband en het Glenn Miller Orkest en maakte ze deel uit van de vocalgroup Sisters waarmee ze talloze bedrijfsevenementen en radio- en televisieoptredens deed in binnen- en buitenland. Ze heeft haar eigen zangstudio, geeft inspirerende workshops en zanglessen aan jong en oud, is in diverse commercials te horen en verzorgt backingvocals voor vele artiesten.

In 2016 nam ze samen met fantastische muzikanten 13 favoriete songs op; het album Music and Me. Dit smaakte naar meer want in het najaar van 2018 nam ze samen met gitarist Frank Stukker en pianist Mike del Ferro de mooiste decembersongs op voor het album Wintersongs.

Praktische informatie
Datum: zondag 16 december
Tijd: 9.30 - 11.00 uur 
Plaats: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Kosten: € 14,95 p.p. (ontbijt inclusief live klassieke muziek)
Kaarten verkrijgbaar via: www.observant.nl/cultuur-agenda

De ontbijtconcerten in De Observant zijn een initiatief van Joyce de la Croix in samenwerking met De Observant.