• Toon hermans Huis

    Toon Hermans Huis Amersfoort

Ontmoetingsavond 'Jong en Kanker' in het Toon Hermans Huis

16-08-2016, 13:00 | Lezersnieuws | Toon Hermans Huis Amersfoort

Ontmoetingsavond 'Jong en Kanker' (18-35 jaar) in het Toon Hermans Huis Amersfoort

Kanker, waarom ik? Ontmoetingsavond voor jonge mensen geconfronteerd met kanker om ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen.

Kanker kan iedereen treffen, maar toch bestaat het beeld dat het voornamelijk bij oudere mensen voorkomt. Daarom kan het extra hard aankomen als je jong bent en je met kanker te maken krijgt .

Je staat in de bloei van je leven en vraagt je af waarom jou dit nu overkomt. Praten met lotgenoten helpt voor velen bij de acceptatie en verwerking. Ervaringsdeskundigen weten wat je doormaakt en kunnen misschien helpen met tips hoe om te gaan met bijvoorbeeld je werk, seksualiteit, een veranderend uiterlijk, relaties.

Tijdens deze avond biedt het THHA een veilige omgeving waarin lotgenoten vrij met elkaar kunnen praten. De onderwerpen bepaal je zelf. Ben je tussen de 18-35 en wil je andere jonge mensen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen, loop dan eens binnen.

Wanneer: dinsdag 6 september, 20.00-21.30 uur.

Waar: Toon Hermans Huis Amersfoort, Regentesselaan 39, 3818 HH Amersfoort.

Het Huis ligt tegenover Amersfoort CS.

Voor deze workshop wel graag vooraf een afspraak maken via 033 4655227 op werkdagen van 9.30 tot 17.00 of via info@thha.nl. De toegang is gratis.