• Juf Milou neemt de kinderen mee in de magische wereld van muziek

    Popcentre

Op een speelse manier kennis maken met muziek

10-05-2018, 16:44 | Lezersnieuws | Miranda

Is jouw kind nog net te jong om een instrument te bespelen, maar kan hij of zij eigenlijk niet wachten? Dan is de workshop “Music 4 Kids” van POPcentre echt iets voor hem of haar. Op zaterdag 26 mei kunnen kinderen van 4 t/m 7 jaar op een speelse manier kennis maken met muziek op de Astronaut 14 in Nieuwland. 

Juf Milou neemt de kinderen mee in de magische wereld van muziek. Zingen, spelletjes, bijzondere instrumenten en niet stil hoeven zitten. Kom heel dichtbij en voel hoe alle instrumenten werken. Of luister lekker van een afstandje naar de mooie muziek. Met een passie voor muziek van over de hele wereld, is de muziekles een heuse reis. Niets is te gek, zolang de kinderen maar stralen!

De kosten voor deze eenmalige workshop bedragen slechts € 10,- euro, waarbij de kinderen een leuk muzikaal presentje mee naar huis mogen nemen. Aanmelden kan door te mailen naar info@popcentre.nl. Bij voldoende interesse zullen deze lessen vanaf volgend schooljaar worden toegevoegd aan het vaste lesaanbod van POPcentre. 

Meer informatie? www.popcentre.nl