• Muzikale zusjes

    Anton Havelaar

Open Huis Scholen in de Kunst en Groots Verjaardagsfeest

14-06-2019, 15:58 | Lezersnieuws | scholen in de kunst

Onder de slogan ‘Bruis van creativiteit’ is iedereen op zaterdag 22 juni a.s. welkom bij het Open Huis van Scholen in de Kunst in ICOON. Hier kan iedereen tussen 11.00 en 15.00 uur terecht voor informatie over het cursusaanbod, muziekinstrumenten uitproberen, optredens bijwonen en meedoen met verschillende workshops.  Samen met het ‘Groots Verjaardagsfeest’ ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Winkelcentrum Vathorst,  wordt het een gezellige middag. Kom je ook meebruisen?

Het Open Huis is het uitgelezen moment kennis te maken met het brede cursusaanbod van Scholen in de Kunst in ICOON. Bezoekers kunnen op een ontspannen, laagdrempelige wijze kennismaken met theater, dans, beeldend en muziek. Door te kijken naar anderen of zelf actief deel te nemen.

Grijp een instrument en maak een praatje
Tijdens het Open Huis kunnen vele muziekinstrumenten worden uitgeprobeerd en uiteraard zijn muziekdocenten aanwezig om advies te geven, alle vragen te beantwoorden en instrumenten te demonstreren. Naast het inwinnen van informatie is het natuurlijk nog interessanter zelf deel te nemen aan workshops van musical, dans en aquarelleren. Ook zijn er verschillende optredens van onder andere het Poptheaterkoor033 en de musicalproductieklas. Alle meedoe-lessen en optredens zijn gratis.

Groots Verjaardagsfeest
Het Open Huis vindt gelijk plaats met het Groots Verjaardagsfeest in winkelcentrum Vathorst. Dat betekent een gezellige drukte met vele optredens en activiteiten.

Brochue
Tijdens het Open Huis is de nieuwe brochure met alle cursussen in het seizoen 2019-2020 gratis verkrijgbaar. Kijk voor het aanbod ook op: www.scholenindekunst.nl

Datum: zaterdag 22 juni 2018
Plaats: ICOON, Leeghwater 1-3, Amersfoort
Tijd: 11.00–15.00 uur
Prijs: gratis toegang
Informatie: www.scholenindekunst.nl