• De werk locatie

    Rosa Kok

Opstellingen vanuit lijnen en kleurenspel

30-11-2016, 14:42 | Lezersnieuws | Rosa Kok

Een prachtige gelegenheid om eens kennis te maken met het fenomeen opstellingen , tijdens een workshop op dinsdagmiddag 13 december op "Boerderij Schoonderbeek" in Achterveld /De Glind. Vooraf aan de opstellingen wordt er vanuit een eenvoudige korte opdracht gewerkt waarbij je je potlood laat spelen op papier. Deze spontane bewegingen, die voor iedereen toegankelijk zijn, vormen een verrassende en wezenlijke basis voor kleine opstellingen.

Op een verrassende manier komt datgeen naar voren tijdens een opstelling wat gezien wil worden. Patronen uit het dagelijks leven kunnen op deze manier de juiste plek krijgen en herstel kan aanvangen

In de ochtend is er gelegenheid om dit te combineren met vrijwilligers werk van 9.30 tot 12.30 uur. Aan de ochtend zijn geen kosten verbonden.

De familieopstelling workshop is € 25,- en € 12,50 voor minima in combinatie met vrijwilligerswerk, als representant vrijwilliger bijdragen. Volgende data voor familieopstellingen worden binnen kort bekend gemaakt op onze site.

Voor meer informatie of anderen mogelijkheden kan men terecht bij Rosa Kok, tel. 0342-451414 of kijk op www.ekoe.nl Adres: Schoonderbekerweg 13.