• Percossa

    Leo van Velzen

Percussieworkshop bij voorstelling Percossa

09-02-2017, 15:20 | Lezersnieuws | Flint

De mannen van Percossa zijn terug! 16 februari is hun voorstelling 'The Real Deal' in Flint te zien. Voordat deze voorstelling begint, vindt er een gratis percussieworkshop plaats. Deze wordt door een van de mannen van Percossa zelf gegeven.

De voorstelling van Percossa bestaat uit vier mannen, acht vuisten en het belooft opnieuw een spektakel te worden! 'The Real Deal' is een rauwe, goudeerlijke en knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek. De vier percussionisten (Janwillem van der Poll, Niels van Hoorn, Eric Robillard en René Spierings) putten voor hun achtste theatervoorstelling inspiratie uit het vaderschap. 'The Real Deal' is volgens de Volkskrant "een frisse combinatie van hogeschoolmuziek en variété."

Percussieworkshop

Voorafgaand aan de voorstelling is er een gratis te volgen percussieworkshop. Een van de mannen van Percossa geeft deze workshop. Tijdens deze workshop wordt een uniek inkijkje gegeven over hoe Percossa te werk gaat. Daarna kunnen deelnemers zelf aan de slag en worden zij geholpen om enkele ritmes te leren spelen.