• Het Grote Piratenavontuur

    Aangeleverd

Piratenavontuur in Openluchttheater033

11-07-2018, 13:42 | Lezersnieuws | Floor

Zondag 22 juli komt de voorstelling Het Grote Piratenavontuur naar het Openluchttheater033. Een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Kom je verkleed als piraat naar de voorstelling? Dan maak je kans op een leuke prijs!

De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoerd door de gemene Piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.

De voorstelling begint om 10:30 uur. De toegang is € 6,50 per persoon in de voorverkoop en € 8,50 per persoon bij de kassa op de dag van de voorstelling. Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar via www.openluchttheateramersfoort.nl en daarnaast op de dag zelf bij het theater (indien nog beschikbaar). De voorstelling duurt 60 minuten. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. Het kaartje biedt ook eenmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen.

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort