• Poker Series Leusden

    RG

Pokeren voor het KWF

19-10-2018, 11:29 | Lezersnieuws | Roy

In de maand oktober en november worden er traditiegetrouw veel acties gehouden om aandacht te vragen voor de ziekte kanker. Bekende voorbeelden hiervan zijn Stoptober, waarbij mensen massaal stoppen met roken en Movember, waarbij mannen hun snor laten staan. Ook Pokeren.nl wil graag een steentje bijdragen en daarom gaat het grootste pokerportaal van Nederland één van haar Poker Series voorrondes gebruiken om geld in te zamelen voor de stichting KWF Kankerbestrijding. Pokeren.nl heeft ervoor gekozen om dit te gaan doen tijdens de Poker Series voorronde die op dinsdag 13 november in Leusden (Amersfoort) wordt gehouden.

Op dinsdag 13 november 2018 is Pokeren.nl te gast in Bowling Centrum de Korf in Leusden, vlakbij Amersfoort. Alle spelers die aan deze voorronde zullen deelnemen steunen hierdoor direct het KFW omdat in ieder geval de helft van het inschrijfgeld aan het KWF gedoneerd zal worden. Omdat we een zo'n groot mogelijk bedrag willen ophalen zullen de dealers deze avond ook gewoon betalen en kunnen de gratis tickets die gewonnen zijn bij eerder toernooien niet gebruikt worden.

Het personeel van Pokeren.nl die het toernooi op de locatie gaat verzorgen zal deze avond voor niks werken, waardoor het bedrag nog verder zal oplopen. Om nog meer geld op te halen zullen er collectebussen van het KWF aanwezig zijn en we gaan eenmalig €1 per Sit & Go vragen en ook de opbrengsten hiervan gaan naar het KWF. Bowlingcentrum de Korf vindt het ook een erg mooi initiatief en heeft laten weten 10% van de baromzet aan ons te zullen doneren.

In Pokerwinkel.nl, OneTime.nl en Kennemerreizen.com heeft Pokeren.nl drie sterke partners gevonden die de actie een warm hart toedragen. Deze bedrijven hebben leuke producten geleverd die in Leusden verkocht gaan worden, waarbij de opbrengst in zijn geheel naar de “Pokeren.nl KWF Actie” zal gaan.

Iedereen van 16  jaar of ouder kan zich voor €12,95 voor het toernooi in Leusden inschrijven. Er wordt niet om geld of andere prijzen gespeeld. Het toernooi maakt onderdeel uit van de Pokeren.nl Poker Series. Deze landelijke toernooiserie is opgericht voor beginnende en recreatieve spelers die niet om honderden euro’s in casino’s willen pokeren.

toernooipagina Leusden - https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/amersfoort/

Actie pagina op de KWF website - https://acties.kwf.nl/pokertoernooiamersfoortvoorkwf?nieuw=0