• Start Groot Ginkelse Loop

    Climax

Prima hardloopweer voor Groot Ginkelse Loop

11-06-2019, 10:13 | Lezersnieuws | Gert

De weersverwachtingen voor aanstaande zaterdag bij de Groot Ginkelse Loop zijn uitstekend: niet te warm en weinig wind. En dan over één van de mooiste parcoursen van Nederland! Schrijf je nog snel in, want inschrijven kan nog t/m vrijdag 14 juni 20:00 uur online via www.grootginkelseloop.nl. 

De Groot Ginkelse Loop is een loopevenement over 5km, 10.5km en halve marathon voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Met dit jaar ook een wedstrijd in teamverband, waaraan alle deelnemers kunnen meedoen. De Groot Ginkelse Loop is een gezellig evenement; niet te druk, goed bereikbaar, ruime parkeermogelijkheden en één van de mooiste parcoursen van Nederland.

Inschrijven kan t/m vrijdag 14 juni 20:00 uur alleen online via www.grootginkelseloop.nl. 

Race in race
Alle deelnemers kunnen dit jaar ook meedoen een wedstrijd in teamverband. Een team kan uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers bestaan. Dit kan zowel met teams op de 5 km, de 10.5km als op de 10 EM. Voor de 3 snelste teams (4 beste netto tijden worden bij elkaar opgeteld) zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door RunnersWorld Ede. Iedere deelnemer moet zich wel afzonderlijk voor de Groot Ginkelse Loop inschrijven en exact dezelfde teamnaam invullen!

Voor meer informatie zie www.grootginkelseloop.nl