• Passage van de Duvel Brouwerij

    Great Breweries Marathon Organisatie

Runnersworld Amersfoort ON Tour

28-09-2017, 14:31 | Lezersnieuws | Mark van Hoorn

Runnersworld Amersfoort gaat ON Tour in 2018 naar Duitsland en België. Samen met een groot aantal lopers kun je een nieuwe, unieke loopervaring opdoen.

Op zondag 15 april lopen we in het wijngebied van Duitsland. Je hebt de keuze uit een halve marathon, duo-marathon en een marathon. En natuurlijk een wijntje voor en na je sportieve topprestatie. Het betreft een tweedaagse reis.

Zondag 3 juni gaan we heel vroeg op pad naar de Duvel-brouwerij in België. Hier doen we mee aan de Great Breweries Marathon. Je kunt meedoen aan de 25km of de marathon. Beide afstanden staan open voor hardlopers en wandelaars.

Ga naar de website van Runnersworld van Amersfoort voor meer informatie en het boeken van de reis: https://www.runnersworld.nl/vestigingen/amersfoort/nieuws/runnersworld-amersfoort-on-tour/

Runnersworld Amersfoort werkt samen met lokale partijen en organisaties om deze reizen mogelijke te maken: Besseling voor het vervoer, Run033.nl als hét hardloopplatform van Amersfoort en WE-link voor de organisatie van de reis.