• Informatie Vitaliteits-ochtend

    Lauret Sanders
  • Informatie Vitaliteits-ochtend

    Lauret Sanders

Samen vitaal blijven? Dat kan! Komt u ook naar de Vitaliteits-ochtend in Hooglanderveen?

23-02-2017, 15:31 | Lezersnieuws | Lauret Sanders

Door regelmatig te sporten of bewegen voelt u zich niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, het verlaagd ook de kans op (chronische) ziektes en u kunt langer de activiteiten blijven doen die u zo graag doet.

Bent u als 50 plusser op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging? Wilt u graag uw vitaliteit behouden of uw gezondheid verbeteren? Kom dan naar de Vitaliteits-ochtend op 17 maart. En ervaar wat er allemaal voor mogelijkheden zijn.

Tijdens een gezellige, sportieve ochtend maakt u onder professionele begeleiding kennis met de E-gym en beweegactiviteiten Fit+ en FitVitaal. Na een kopje koffie zult u de twee groepslessen ervaren waarbij aandacht wordt besteed aan het verbeteren van het uithoudingsvermoen, de balans, de coördinatie en het vergroten van uw zelfverzekerdheid. Daarna is het tijd voor de E-gym; voor velen een heel nieuw begrip. De E-gym is een persoonlijke work-out van 30 minuten waarbij u al uw spieren aanpakt. Voor een ieder is er een uitdaging op eigen niveau.

Zien wij u ook op 17 maart? Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar en bent u welkom. Het programma duurt tot 11.30 uur bij Fit2Move aan het Disselplein 4 in Hooglanderveen.

Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van deelname of heeft u vragen? Neem via de e-mail of telefonisch contact op met Buurtsportcoach Lauret Sanders: Lsanders@sro.nl of 033-4225100. Deelname aan de Vitaliteits-ochtend is gratis.