• De A selectie van CJVV in het Schoonderbeek tenue. Helemaal rechts Evert Schoonderbeek, links Miranda Schoonderbeek.

  Foto CJVV, Arie Cijfer.
 • Directeur Evert Schoonderbeek en Peter Coenen van CJVV tonen het Schoonderbeek shirt.

  Foto CJVV, Arie Cijfer.
 • Een toast wordt uitgebracht op een goede samenwerking. In het midden Evert Schoonderbeek en Peter Coenen.

  Foto CJVV, Arie Cijfer.
 • Het basisteam van CJVV dat in de nieuwe shirts het veld op komt.

  Foto CJVV, Arie Cijfer.

Schoonderbeek en CJVV perfecte match

30-10-2016, 19:41 | Lezersnieuws | Freek van Slooten, bestuurslid communicatie CJVV Amersfoort

"Het is erg moeilijk voor een stadse club in deze tijd een hoofdsponsor te vinden" aldus CJVV voorzitter Peter Coenen. "Daarom zijn wij als club dan ook extra blij in Bouwbedrijf Schoonderbeek voor de komende 6 jaar een geweldige partner te hebben gevonden".

Afgelopen zaterdag tekenden Bouwbedrijf Schoonderbeek en CJVV de overeenkomst die hen langdurig aan elkaar verbindt. Voetbalvereniging CJVV onderhoudt al decennia een warme band met de bouwwereld. In de afgelopen jaren werd de club achtereenvolgens ondersteund door van Zwol, Heijmans en van Wijnen. Met Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek wordt deze traditie nu voortgezet.

Directeur Evert Schoonderbeek kent CJVV al lange tijd. "Een heel eigen gemoedelijk en traditionele sfeer. Dat past uitstekend bij onze onderneming. Daarnaast wilden wij graag in dit deel van de stad maatschappelijk actief zijn". De nieuwe hoofdsponsor hoopt natuurlijk dat CJVV het in de 2e klasse goed gaat doen. "Maar verder moet je als sponsor van het beleid afblijven. Wel vind ik het belangrijk dat de club geleid wordt door een stabiel en evenwichtig opererend bestuur, dat veel maatschappelijke activiteiten ontplooit. En ook dat past goed bij ons bouwbedrijf". Peter Coenen vult aan dat zijn club traditioneel geworteld is in de Amersfoortse samenleving. "En ook dat geldt voor Schoonderbeek. Je zou kunnen spreken van de perfecte match. Wij hopen dan ook dat er een echt partnerschap zal gaan groeien".

Het vlaggenschip van de Amersfoortse voetbalclub betrad zaterdag voor het eerst in de Schoonderbeek shirts het veld aan de Rubensstraat. De kleding zag er prima uit, maar kon niet verhinderen dat CJVV tegen een 0-5 nederlaag tegen FC De Bilt aan liep.