• Het JO19-1 team van CJVV in de nieuwe shirts. Uiterst rechts Gijsbert Jan van de Pol va n Schoonderbeek.

    CJVV, Arie Cijfer
  • In de bestuurskamer kijken de jongens van CJVV JO19-1 naar de uitreiking van de shirts.

    CJVV, Arie Cijfer
  • Aanvoerder Chris Dasselaar mag namens zijn team de shirts in ontvangst nemen.

    Chris Dasselaar

Schoonderbeek nu ook in zee met jeugd CJVV

29-01-2017, 21:43 | Lezersnieuws | Freek van Slooten, bestuurslid communicatie CJVV Amersfoort

"De eerste maanden van ons hoofdsponsorschap van CJVV zijn bij ons zo goed bevallen dat wij nu besluiten een volgende stap te zetten" aldus Gijsbert Jan van de Pol van Bouwbedrijf Schoonderbeek, afgelopen zaterdag in een drukke bestuurskamer van CJVV.

"Wij hebben CJVV leren kennen als een vereniging met heel veel enthousiaste mensen. Ik merk in alles dat er een positieve klik is tussen Schoonderbeek en CJVV", zo lichte de bouwer toe. Namens de hoofdsponsor mocht van de Pol dan ook het shirtsponsorschap voor het oudste jeugdselectieteam aanbieden aan de aanvoerder Chris Dasselaar. Vol trots hulden de jongens zich dan ook direct in de nieuwe shirts met het Schoonderbeek logo op de borst. Net als het hoofdsponsorschap heeft ook deze sponsoring een looptijd van 6 jaar. "Wel zullen we volgend seizoen een volgende stap maken met een complete voetbaluitrusting voor dit team" vult van de Pol aan. "Wij zien hierin een mooie verbinding met het hoofdsponsorschap. Deze jongens zijn de toekomst van het vlaggenschip, de A-selectie van CJVV. Daarom is doorstroming vanuit de jeugd voor ons als hoofdsponsor belangrijk" legt Gijsbert Jan van de Pol uit.

Teamleider Wim van Beek is zeer ingenomen met de shirtsponsor voor zijn team. "We hebben de laatste jaren eigenlijk geen sponsor gehad voor de A1, die nu JO19-1 heet. Daarom ervaren mijn spelers dit ook als een positieve ontwikkeling, echt een stimulans". De JO19-1 jeugd van CJVV speelt in de 1e klasse, maar moeten daar strijden voor lijfsbehoud. "Toch ben ik positief in mijn verwachtingen over de 2e helft van de competitie. We kunnen vanaf nu in onze sterkste opstelling uitkomen". Gevraagd naar de potentie van dit team geeft van Beek aan dat er zeker potentiële A-selectie spelers tussen zitten. "Er spelen zelfs 2 spelers mee die eigenlijk nog in de JO17 zouden mogen uitkomen. Anderen kunnen zich in de B-selectie verder door ontwikkelen". Over zijn eigen plannen zegt hij "Als ze er in blijven blijf ik zeker teamleider." Hetgeen dan weer mooi uitkomt, want dan kan hij bij aanvang van het nieuwe seizoen de Schoonderbeek voetbaluitrusting aan zijn spelers uitdelen.